1000PF Down Power Alpha

'S WERELDS LICHTSTE EN WARMSTE, ULTRA-COMPACTE, ISOLATIELAAG VOOR DE JACHT
Deze jas is ontwikkeld om het gewicht van uw kleding te verminderen en tegelijkertijd de efficiëntie van koude-isolatie te verhogen. Dit jachtisolatiejack biedt u superieure bewegingsvrijheid en het hoogste niveau van mobiliteit.

Draag het als een extra isolatielaag onder uw jas in koude omstandigheden van 0 ° C tot -30 ° C  als mid- en / of base-layer.

Of gebruik het als losse jas in warmere omstandigheden van 10 ° C tot -10 ° C (50F tot 14F), alleen als base-layer.

 

Het ALPHA-donsjack voor de jacht is gemaakt van 1000 FP (Fill Power) ganzendons, het duurste, meest efficiënte en hoogwaardigste dons welke verkrijgbaar is in de branche.

Het 1000FP-dons is zo fijn en zeldzaam dat het slechts 2% van de wereldwijde donsopbrengst vertegenwoordigt en wordt tot 2020 alleen door Hillman gebruikt voor jachtkleding.

Buitenstof is een dons-dichte  en niet doorgestikte stof. De gehele jas kan, opgevouwen, en in zijn eigen zak worden opgeborgen.

✔ Unieke ultralichte thermische isolator
✔ 1000FP topkwaliteit ganzendons met max. efficiëntie
✔ Innovatieve naadloze stof
✔ Hoog ademende donsbestendige stof
✔ Stretch voor bewegingsvrijheid
✔ Op te bergen in eigen zak
✔ Alle YKK® ritsen met Hypalon® trekkers
✔ DWR - waterafstotende afwerking
✔ Twee buitenzakken + twee binnenzakken
✔ Naadloze schouderjukstukken
✔ Slechts 377gr. / 13,3 oz (in maat М)
✔ Gemaakt in de EU

what-is-fill-power-fp-for-goose-down-jac
fill-power-quality-grades-goose-down-jac

De kwaliteit van 1000FP-dons zorgt voor een veel betere koude-isolatie met een lager vulgewicht.

Onze donsclusters houden meer lucht vast dan enig ander dons ter wereld en hebben de beste prestaties voor ultralichte thermische isolatie.

seamless-down-jacket-ultra-light_1024x10

De stof is een wereldinnovatie vanwege de manier van weven die naadloos de donskamers creëert.
Extreem ademend, de stof heeft geen donswerende coatings of membranen nodig, die het ademend vermogen kunnen blokkeren. De strakke weeftechniek zorgt echter voor een superieure donsbestendige functie.

Deze superstrakke weeftechnologie kan ook het binnendringen van doornen blokkeren en is zo innovatief dat de stof rekbaar is voor uitstekend comfort en bewegingsvrijheid.
Dankzij deze kwaliteiten is de stof een gedurfd symbool van de innovaties en de perfectie van technologieën van tegenwoordig.


De jas heeft geen vergelijk in de jachtkledingindustrie en is zo compact dat hij in zijn zak kan worden opgeborgen om de perfecte metgezel, in je jachtrugzak, te kunnen zijn.

compact-packable-down-jacket_1024x1024.g
stretch-breathable-down-jacket_1024x1024