Chairpack XWP 40

's Werelds eerste waterdichte rugzak met een ingebouwde stoel

ZIT ER ALTIJD EN OVERAL OP 
's Werelds eerste waterdichte rugzak met een ingebouwde stoel die uw bezittingen beschermt tegen alle weersomstandigheden

Gemaakt om comfortabel buiten te zitten met een ingebouwd polymeer stoelframe dat 129 kg / 280 lb kan dragen. Deze rugzak is gemaakt met behulp van naadloze technologie en beschermt je spullen tegen de zwaarste weersomstandigheden, waardoor deze veilig en droog blijven.

De Chairpack XWP 40 is uitgerust met een handig geweer-draagsysteem waardoor het geweer onmiddellijk en stil kan worden gepakt voor snelle actie. Het systeem is verstelbaar waardoor het op de meeste jachtgeweren past.

Met de zespunts gewichtsverdeling, verplaats je het gewicht van de rugzak naar je schouders, middel en onderrug.

Elk compartiment heeft als doel en is zo gebouwd, om alle essentiële uitrusting  mee te kunnen nemen en om snelle toegang te bieden tot alles wat u mee neemt:

- Het hoofdcompartiment biedt voldoende ruimte voor kleding, voedsel of potten, en dankzij de opening aan de voorkant is alles supersnel en gemakkelijk toegankelijk.
- In het voorvak, voor accessoires, passen de meeste middelgrote verrekijkers (Swarovski 32 en 42) en heeft een extern bevestigingspunt voor accessoires die compatibel zijn met het Molle-systeem.
- 2 grote zijvakken met verstelbare houders voor grote flessen, spotting scopes, grote richtkijkers of andere grote voorwerpen met de optie om deze op hun plaats te vast te zetten.
- 2 heupzakken met munitiehouders voor een hele doos met geweermunitie, mobiele telefoons, gps of andere kleine accessoires die je snel nodig hebt.
- 2 binnenzakken voor de bescherming en het ordenen van uw kostbaarheden, documenten, kaarten of zelfs hoofddeksels en handschoenen
- Ga op de Chairpack XWP 40 zitten terwijl u buiten jaagt of de omgeving verkent en bescherm uw eigendommen tegen de elementen in de meest barre weersomstandigheden.

Met 's werelds eerste waterdichte rugzak met een ingebouwde stoel exclusief door Hillman®, word jij de ster van het bos.