top of page
1600x628 (1).jpg


Het Finse Alaska 1795.

 

Het verhaal van Alaska 1795

Jagers van de volgende generatie.

We dromen ervan om ergens heen te gaan, nieuwe jachtgebieden te verkennen en de manier waarop jachtuitrusting wordt gemaakt te veranderen, hoe het eruit ziet en wat het kost. Wij zijn de volgende generatie jagers.

We zijn niet bang om te falen, we zijn bang om het niet te proberen. Omdat we weten dat we nooit ergens heen kunnen gaan als we nooit een stap zetten. We zijn nieuwsgierig en luisteren naar onze jachtvrienden bij het ontwikkelen van onze producten.

We proberen veel en geloven in moedig zijn over productontwikkeling. We zijn ons bewust van de natuur en gestroomlijnd in onze productie. We hebben al het overbodige weggehaald, zodat alles wat overblijft een hoogwaardig, schoon uitziend stuk jachtuitrusting is met een goede prijs.

De collectie van Alaska bestaat uit 5 'basis' onderdelen:

- Extreme Lite

De Extreme Lite-collectie geeft vooral prioriteit aan twee dingen: je droog en comfortabel houden. Wij geloven in de schoonheid van minimalisme, waarbij elke functie een doel dient en niets overdreven is. Elk element is zorgvuldig overwogen om essentiële functionaliteit te bieden, van goed geplaatste zakken voor het opbergen van spullen tot een op maat gemaakte pasvorm die ongehinderde beweging mogelijk maakt.

- Superior

De Superior-collectie combineert luxe en prestaties in hetzelfde product. Deze collectie is gemaakt voor de jager die niets dan het beste eist en herdefinieert uitmuntendheid in het veld.

- Tundra

Bereid je voor op de zwaarste jachten in het late seizoen met onze Tundra-collectie, de ultieme keuze in gewatteerde jachtkleding voor koud weer. Deze serie is ontworpen om u warm en comfortabel te houden bij temperaturen onder het vriespunt en is uw vertrouwde partner.

- Cooldry

Deze CoolDry-kleding en -accessoires zijn ontworpen om je comfortabel en droog te houden en zijn een game-changer in de wereld van jachtkleding. Vochtafvoerende technologie zorgt ervoor dat zweet efficiënt van je huid wordt afgevoerd, waardoor je droog blijft en klaar bent om op je best te presteren.

- Thermodry

Ervaar warmte van een hoger niveau wanneer je laagjes draagt met Thermodry-producten. Ze zijn ontworpen om warmte efficiënt vast te houden en houden je lekker warm in de koudste jachtomgevingen, zodat je langer buiten kunt blijven en verder kunt gaan.


Wilt u weten wie in uw omgeving Alaska verkoopt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.
Dit kan telefonisch (+31 (0) 6 537 45 887) of via ons contactformulier.

bottom of page